Sobre Energestic

Sobre Energestic

Energestic, en consultoria i enginyeria energètica

Som una enginyeria de serveis energètics especialitzada en contractació, gestió i comptabilitat energètica. També oferim serveis d’auditoria i monitorització d’instal·lacions mitjançant un software propi, assessorant els nostres clients per a reduir al màxim els seus consums i despeses energètiques.

energestic manos energia

El nostre objectiu és oferir als nostres clients solucions d’estalvi immediat, tant econòmiques com energètiques, que els permetin invertir en nous projectes i millorar l’eficiència de la seva instal·lació.

Sobre Energestic

La nostra filosofia

A Energestic som conscients de les preocupacions que generen, cada vegada més, els costos de l’energia i les emissions de CO2 entre les empreses i particulars. Per això, treballem cada cas individualment, buscant la millor solució segons les necessitats del client.

ENERGESTIC_sello certificado ante notario

Transparència

Volem ser un partner útil i eficaç en la gestió energètica dels nostres clients. Per això, treballem sempre amb resultars davant de notari i oferim sempre tota la informació al nostre abast.

energia manos luz

Competitivitat

Per trobar la solució mes eficient disponible en el mercat donem entrada als nostres estudis a la màxima competència, comparant sempre el major nombre de comercialitzadores possible.

grafico crecimiento

Especialització

Una experiència de més de 10 anys i el nostre know how ens converteix en experts en la negociació amb les comercialitzadores, la gestió de contractes i la compra agregada d’energia, podent trobar sempre la millor solució per a cada necessitat.

Equip

Un equip especialitzat i amb més de 10 anys d’experiència en el sector

L’equip d’Energestic està format per enginyers i assessors especialitzats amb una àmplia experiència en el sector energètic i un gran coneixement de la regulació actual.

alberto Baste Energestic

Alberto Basté

Soci fundador

Enginyer tècnic industrial. President de la Comissió d’Energia del Col·legi d’Enginyers Tècnics Insdutrials i Graduats de Barcelona, on també és professor del curs sobre mercats energètics, tarificació i gestió energètica.

javi Sin Energestic

Javi Sin

Soci fundador

Enginyer tècnic en telecomunicacions. S’ha especialitzat en gestió de les tecnologies de la informació i la comunicació, així com en infraestructures de telecomunicacions i en màrqueting.

Juan Carlos Romaní Energestic

Juan Carlos Romaní

-

Enginyer industrial i enginyer d’energies i medi ambient. Especialitzat en gestió energètica eficient, consultoria i amb àmplia experiència en l’àmbit internacional.

Sobre Energestic

El nostre

Per a millorar l’eficiència energètica dels nostres clients, seguim un procés metodològic fonamentat en les següents fases:

  • Realitzem una entrevista amb el client per a conèixer les seves necessitats.
  • Analitzem la contractació energètica dels diferents punts de consum basada en els consums històrics del nostre client. En base als resultats obtinguts, procedim a l’optimització dels paràmetres de contractació i organització de licitació de compra dels diferents punts de consum. Donem entrada a la màxima competència possible per a l’obtenció de resultats competitius. Preus garantits mitjançant acta notarial de la licitació (compra col·lectiva).
  • Gestió i comptabilitat energètica. Realitzem una validació dels consum facturats així com dels preus aplicats a la factura.
  • Monitoritzem el comptador de la companyia per conèixer en detall els consum del nostre client.
  • Realitzem un inventari dels diferents elements consumidors.
  • Establim una línia base de consum i desenvolupem propostes de millora per a la reducció del consum energètic de la instal·lació.
  • Fem un seguiment i la validació de les propostes realitzades.

Aquest és un procés de millora contínua basat en la ISO 50.001.

Tecnologia pròpia

Software propi de telemedició i monitorització

A Energestic disposem d’un software propi de telemedició del comptador de companyia distribuïdora. El nostre sistema, basat en tecnologia web per a facilitar l’accés des de qualsevol dispositiu connectat a Internet, és compatible amb els comptadors que compleixen la normativa de Red Eléctrica.

Mitjançant la lectura en remot, els nostres clients poden conèixer al detall els consums horaris de la seva instal·lació amb l’objectiu de millorar la seva eficiència energètica, detectar consums irregulars, comparar consums en períodes similars, així com validar els consums facturats per la companyia comercialitzadora.

Tanmateix, el nostre software permet la integració d’equips de monitorització per a l’anàlisi dels consums per línies o equips per a la millora del rendiment, i facilita la correcta imputació de costos de producció i l’avaluació de la qualitat de subministrament.

Vols saber com podem ajudar-te a reduir costos, energia, i optimitzar recursos?