Altres serveis

Altres serveis

Assessorament en projectes energètica

Trobem la solució d’eficiència energètica que necessites.

La nostra experiència en contractació, monitorització i realització d’auditories energètiques ens permet determinar les solucions d’eficiència energètica que millor s’adapten a les teves necessitats i calcular el teu període d’amortització, facilitant-te al màxim la presa de decisions.

Realitzem estudis luminotècnics, on l’objectiu és la reducció de la potència instal·lada mantenint els nivells d’il·luminació (LED), de renovació de calderes i equips de refrigeració per altres més eficients, així com d’instal·lació de variadors de freqüència per a la reducció del consum de motors de càrrega variable i bateries de condensadors per a la reducció del consum d’energia reactiva.

ENERGESTIC eficiencia energetica
energestic termicos luz
Altres serveis

Projectes

Realitzem projectes elèctrics de nous subministraments, ampliacions de potència i legalització d’instal·lacions existents.

Dissenyem la instal·lació elèctrica segons les necessitats del client, amb el mínim cost d’instal·lació i incloent els tràmits de petició de potència amb la companyia distribuïdora, direcció d’obra, ajust de les potències a contractar i seguiment, fins la definitiva contractació amb la companyia comercialitzadora.

Altres serveis

Projectes

T’oferim una solució integral per a desenvolupar el teu projecte d’autoconsum elèctric.

Actualment hi ha en el mercat multitud d’empreses que ofereixen solucions d’autoconsum. En molts casos, però, les seves recomanacions es basen en estudis fonamentats en dades errònies que poden dirigir el client a prendre una decisió equivocada.

Gràcies a la nostra experiència en el mercat de l’energia i el coneixement que hem acumulat sobre l’evolució del mercat energètic, ens convertim en un partner necessari per a poder desenvolupar el teu projecte d’autoconsum de forma adient i fiable.

A Energestic t’oferim una solució integral que engloba des de l’estudi de viabilitat del projecte, a la selecció de proveïdors, l’execució de la instal·lació i el seguiment anual dels estalvis indicats.

ENERGESTIC proyectos autoconsumo
ENERGESTIC tramitacion impuesto electrico
Altres serveis

Tramitació d’exempció de

Realitzem els tràmits necessaris per a que puguis beneficiar-te de l’exempció de l’impost elèctric.  

La publicació de les Lleis 16/2013 i 28/2014, per les quals s’estableixen determinades mesures en matèria de fiscalitat mediambiental i s’adopten altres mesures tributàries i financeres, eximeix a determinades empreses del pagament del 85% de l’impost elèctric, suposant un estalvi a la factura de més del 4%. Les empreses que poden acollir-se a l’exempció són aquelles que destinen el consum d’energia a:

  1. Reducció química i processos electrolítics
  2. Processos mineralògics
  3. Processos metal·lúrgics
  4. Activitats industrials amb una electricitat consumida que representi més del 50% del cost d’un producte
  5. Riscos agrícoles
  6. Activitats industrials amb unes compres o consum d’electricitat que representin almenys el 5% del valor de producció

Si l’activitat de la teva empresa és una de les contemplades per la llei, a Energestic ens ocupem de tots els tràmits necessaris per a que puguis reduir el pagament de l’impost elèctric.

Altres serveis

Tramitació de subvencions relacionades amb energètica

Realitzem els tràmits necessaris per a que puguis beneficiar-te de les subvencions relacionades amb l’eficiència energètica.

ENERGESTIC tramitacion subvenciones

Línies de finançament

Com a empresa de serveis energètics, disposem de línies de finançament amb les quals el client amortitza les inversions realitzades a través dels estalvis reals obtinguts, essent Energestic qui fa front al cost inicial del projecte.

Vols saber com podem ajudar-te a reduir costos, energia, i optimitzar recursos?