Solucions energètiques
basades en l'especialització
en la contractació

Reducció del
cost de l'energia

Solucions
energètiques basades
en l'especialització
en la contractació

Reducció del
cost de l'energia

Energestic

Rendibilitzem al el teu consum d’energia

A Energestic treballem per a que els nostres clients aconsegueixin les millors condicions en la contractació i consum dels seus subministres de llum i gas. Estudiem la rendibilitat de cada projecte i ajudem els nostres clients amb l’estalvi d’energia, la reducció de les seves despeses i la generació d’emissions.

Menor consum
d’energia

Reducció del cost energètic

Reducció
d'emissions de CO2

Especialistes en licitacions de compra col·lectiva

Energestic

Els nostres serveis

Contractació eficaç

Organitzem concursos per assegurar la màxima competència, negociem eficaçment els termes del teu contracte de subministrament energètic i garantim un preu òptim davant de notari.

Comptabilitat i gestió energètica

Assegurem el compliment de les condicions de teu contracte energètic i realitzem informes periòdics de l’evolució del teu consum i despesa per optimitzar la contractació.

Auditories i revisions energètiques

Analitzem la teva instal·lació i consum d’energia valorant possibilitats d’estalvi a nivell tècnic i econòmic.

Serveis complementaris

Entre altres serveis, també desenvolupem projectes lumínics o d’autoconsum i podem assumir la gestió de tràmits relacionats amb la teva contractació d’energia.

Aconseguim la millor oferta garantida davant de notari

La transparència és un dels nostres valors fonamentals, i per això analitzem les màximes opcions del mercat i seleccionem la millor oferta davant de notari per a cada un dels nostres clients.

Software propi de telemedició i monitorització

A Energestic hem desenvolupat un software propi de telemedició del comptador de la companyia distribuïdora. Aquest ens permet conèixer al detall els consums horaris de la instal·lació dels nostres clients, millorar la seva eficiència energètica i controlar els consums.

Línies de finançament

Com a empresa de serveis energètics, disposem de línies de finançament amb les quals el client amortitza les inversions realitzades a través dels estalvis reals obtinguts, essent Energestic qui fa front al cost inicial del projecte.

Energestic

Els nostres clients

Energestic

Actualitat

Contacte

Vols que t’ajudem a optimitzar el teu consum i despesa energètica?