Alberto Basté, nou president de la Comissió d’Energia del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

alberto Baste Energestic

Recentment, Alberto Basté, soci-fundador d’Energestic, ha estat nomenat president de la Comissió d’Energia del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. En el marc del procés de Transició Energètica de Catalunya, Alberto Basté havia presentat la seva candidatura amb la intenció de reactivar les accions de la Comissió i convertir-la en un referent, tant per a col·legiats, professionals del sector com per al públic en general.

L’estratègia traçada per Alberto Basté, ben valorada pel Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, es fonamenta en la motivació contínua dels seus membres per a participar activament en la Comissió, en la difusió de tots aquells temes que afectin al sector de l’energia i en la conversió del Col·legi, a través de la Comissió, en un actor a considerar en el desenvolupament i aplicació de noves regulacions en el camp de l’energia, basant-se en els profunds coneixements i l’àmplia experiència dels col·legiats.

Concretament, les activitats proposades per la Junta Rectora de la Comissió de l’Energia, a desenvolupar en aquest nou període, inclouen xerrades tècniques sobre generació, distribució, transport i comercialització d’energia, així com sobre eficiència energètica i energies renovables, posant l’accent en les novetats referents a l’autoconsum energètic. L’intercanvi d’idees serà també fonamental en aquesta nova etapa de la Comissió d’Energia, per la qual cosa s’organitzaran diverses activitats, com formacions o debats, relacionades amb les noves maneres de produir energia, el finançament de projectes energètics, el potencial dels serveis energètics, la utilitat de les auditories energètiques, noves normatives, etc.

També es realitzaran contactes amb l’administració per a oferir assessorament tècnic en matèria legislativa, s’estrenyeran llaços amb altres col·legis professionals, s’organitzaran visites tècniques d’interès i s’ampliarà la relació amb les Universitats per a ajudar a la difusió dels coneixements relacionats amb el món de l’energia.

Des d’Energestic, desitgem molt bona sort a l’Alberto en aquesta nova etapa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *