Adéu, 2020! Benvingut, 2021!

Quin any, aquest 2020! Un període d’ensurts, alts i baixos i angoixes encara que, finalment, ens ha regalat també una esperança amb l’anunci de la desitjada vacuna. Els preus de l’energia no han estat aliens a aquest desconcert, amb caigudes generalitzades fins a meitat de l’any, degudes al descens de la demanda provocada per la crisi del Covid, i una progressiva escalada fins a final d’any, recuperant-se de les caigudes dels mesos anteriors.

Independentment dels vaivens del mercat, a Energestic comencem 2021 amb la certesa d’haver aconseguit els millors preus en el turbulent 2020 i amb la il·lusió de continuar treballant pels nostres clients, amb l’objectiu de millorar la seva competitivitat i continuar sent un referent en el sector de la contractació de l’energia i dels serveis energètics.

En aquest sentit, al llarg de l’any que comencem, ens proposem organitzar encara més concursos per a optimitzar la contractació energètica gràcies a la compra agregada d’energia, amb el model transparent que ens caracteritza i que tan bons preus ha aconseguit per a moltes empreses.

En el marc del procés de transició energètica per a aconseguir un món més sostenible, continuem creient que el primer pas per a emprendre projectes d’eficiència energètica és contractar una tarifa energètica òptima, que maximitzi els estalvis per a obtenir la major rendibilitat. Lògicament, només serà possible prendre la millor decisió de contractació a partir d’un coneixement detallat del perfil de consum dels nostres clients, per als quals oferim diverses eines que, a més de permetre’ls optimitzar les seves inversions, els situarà en una posició privilegiada per a afrontar els canvis reguladors que s’anuncien per a aquest nou any.

La transició energètica és una evolució imprescindible per al futur de la Humanitat, que no ha de ser pilotada exclusivament per les grans empreses energètiques o els governs, sinó també per consumidors informats i ben assessorats, perquè puguin obtenir el millor partit de les oportunitats que s’anuncien i ajudar a un canvi que ens beneficia a tots.

Amb aquest ambiciós objectiu, Energestic estarà sempre al costat dels seus clients.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *