Membres de diversos cossos policials de Catalunya s’uneixen per a aconseguir un millor preu de l’energia

Assessorats per Energestic, membres de Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil, integrats en l’Associació CCA Copland, s’han unit per a obtenir una tarifa elèctrica un 21% millor que la tarifa regulada, normalment una de les més competitives del mercat domèstic.

Energestic, en col·laboració amb CCA Copland, ha realitzat una compra agregada d’energia amb l’objectiu de millorar les tarifes energètiques, tant d’electricitat com de gas natural, dels seus socis. Per a aconseguir-ho, ha realitzat un estudi previ del potencial d’estalvi, de manera que es va fixar un competitiu preu de sortida en una licitació, que va ser fins i tot millorat per les ofertes presentades per diverses comercialitzadores. D’acord amb la seva defensa de la transparència del procés de compra d’energia i per a assegurar la igualtat de condicions i la lliure competència, Energestic ha realitzat la licitació davant notari, aconseguint un resultat molt avantatjós per als participants en el concurs. Finalment, s’han signat més de 700 nous contractes d’electricitat i gas natural.

Gràcies a l’èxit de la licitació, CCA Copland s’està organitzant per a crear una comunitat energètica deslocalitzada, que permeti obtenir altres estalvis energètics i econòmics en un futur pròxim, per exemple, a través de la compra massiva de kits d’autoconsum fotovoltaic, acció que ha aixecat moltes expectatives entre els seus membres. En la mateixa direcció, CCA Copland, recolzada per Energestic, es planteja el desenvolupament d’altres accions com a noves compres agregades d’equips d’autoconsum, compartir excedents de producció d’energia solar o realitzar formació específica per a millorar la gestió energètica domèstica entre els membres de l’associació.

La coordinació entre membres de diverses policies a Catalunya per a optimitzar la seva factura energètica ha cridat l’atenció de la premsa, que no ha dubtat a publicar la notícia en diversos mitjans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *