Pròximes activitats divulgatives d’Energestic

No hi ha dubte que el sector de l’energia està enfrontant-se a nous reptes que determinaran el futur de la Humanitat en les pròximes dècades. Per aquest motiu, s’estan multiplicant les activitats formatives i informatives que tracten de preparar tant al públic general com als especialistes per a afrontar-los amb un nivell de coneixement adient, que els permeti prendre les millors decisions a cada moment. En aquest sentit, les properes setmanes estan repletes d’activitats interessants en les quals Energestic tindrà una important presència.

La Federació de Municipis de Catalunya ha organitzat un curs en diverses sessions (29 d’octubre i 5, 12, 19 i 26 de novembre de 2020), dirigit per Luis Ferrero, president de Tecnicat, sobre gestió mediambiental en les institucions públiques. En un extens programa, les diferents sessions tractaran assumptes tan diversos com normativa ambiental, els efectes de la crisi del Covid sobre l’espai públic, la gestió de residus o la contaminació acústica o lumínica. Per part seva, Energestic participarà amb una xerrada sobre les novetats tarifàries incloses en la circular 3/2020 de la Comissió Nacional dels Mercats de la Competència.

El pròxim dia 24 de novembre, a les 11.30 h, en el marc del Congrés d’Enginyeria Municipal, organitzat pel Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya, Energestic presentarà una ponència sobre fonts d’energies renovables per al subministrament de les instal·lacions municipals. Per motius sanitaris, la xerrada tindrà lloc en format online, per la qual cosa els interessats encara poden inscriure’s de manera gratuïta en el següent enllaç.

Finalment, la Mesa d’Enginyeria Tècnica i de Graduats d’Enginyeria de Catalunya organitza també un debat online el pròxim 27 de novembre, entre les 10 i les 11.30 h, sobre el futur de les ciutats, en el qual diferents experts conversaran sobre autoconsum, mobilitat i xarxes 5G. En aquest cas, Energestic realitzarà una breu ponència, que animi la discussió, sobre autoconsum i generació distribuïda a les ciutats. Per a més informació sobre la jornada i inscripcions, pot dirigir-se al següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *