Cap d’any amb més estalvis económics

Energestic tanca l’any 2020 amb dos nous concursos que han aconseguit un important estalvi econòmic per als seus clients, gràcies a la compra col·lectiva i professionalitzada d’energia.

En les últimes setmanes, amb la col·laboració de la Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de Granollers (Congost i Jordi Camp, Coll de la Manya i Font del Radium), Energestic va organitzar una licitació per a la compra agregada d’energia. D’aquesta manera, 34 empreses van unir els seus esforços per a aconseguir un estalvi del 16% en el preu de partida de l’electricitat, calculat per Energestic segons el potencial d’estalvi.

De la mateixa manera, però en aquest cas amb la col·laboració de la Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de Reus, Energestic va aconseguir una rebaixa del 20% en el preu de l’electricitat per a les 13 empreses que van conjuminar esforços per a negociar conjuntament davant les comercialitzadores.

En tots dos casos, 34 comercialitzadores van ser convidades a participar en el concurs, assegurant la màxima competència, els resultats van ser garantits davant notari i les guanyadores proporcionaran als clients d’Energestic una electricitat amb origen 100% renovable (amb certificació d’origen), col·laborant així amb els objectius del procés global de transició energètica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *